Kalender: Kommande evenemang

Återställ sökning
 • Elisabeth Forsberg

  Äntligen EGO-föredrag

  fredag 1 mars 2024 12:00-13:30

  Vår nyaste medlem, tillika nya sekreterare Elisabeth Forsberg håller sitt EGO-föredrag. Vi kombinerar detta med klubbsamråd om allt spännande vi håller på med.

  Soldathemmet Elisabeth Forsberg 
 • Daniel Börtz

  Daniel Börtz - vår framträdande tonsättare

  fredag 8 mars 2024 12:00-13:30

  Daniel Börtz, en av vår tids mest framträdande och produktive tonsättare, tillika medlem i vår klubb. Nu kommer han till klubben för att berätta om sitt konstnärskap. Medea, Backanterna, Marie Antoinette, Goya, Sinfonia 15 och många många många till är verk som Daniel Börtz skapat. För den som vill...

  Soldathemmet Daniel Börtz
 • Människa och entreprenör

  Människa och entreprenör - från Kiruna till Edsbacka

  fredag 22 mars 2024 12:00-13:30

  Björn Johansson, Sollentuna RK, har levt ett spännande liv. Från skrotgården i Kiruna till ut i världen, via modebranchen, nöjesbranschen och krogvärlden. Björns karriär har spänt över rocksångare, vissångare, bildat skivbolag, bearbetat stål, importerar rom, äger & förvaltar fastigheter samt ä...

  Soldathemmet Björn Johansson, Sollentuna RK
 • Anna Pilebro

  Anna Pilebro - Broskolans hopp?

  fredag 12 april 2024 12:00-13:30

  Anna Pilebro har många års erfarenhet från skolvärlden, vilket kommer väl till pass när hon sedan i somras tagit över rektorsstolen i Broskolan. För henne är undervisning, trygghet och samverkan med lokalsamhället viktiga hörnpelare. Hör henne berätta om sina erfarenheter och mål!

  Soldathemmet Anna Pilebro
 • Fredrik Kjos

  Fredrik Kjos och hans vision

  fredag 3 maj 2024 12:00-13:30

  Nu halvvägs in på sin andra mandatperiod besöker Fredrik sin klubb för att berätta om sin vision för Upplands-Bro. Som uppväxt i kommunen har Fredrik med sig både historia och framtid i sitt uppdrag som kommunstyrelsens ordförande (KSO). Kommer även finnas tid för några frågor. 

  Soldathemmet Fredrik Kjos
Visa 1 - 5 av 5 5